Naša darilna ponudba

Ponujamo Vam naslednja darila:

 

Knjigo Castello di Rubbia – Rubijski Grad (avtorja Paola Predolin in Venceslav Černic)

 

Vina v darilnih paketih po meri ali v lesenih škatlah, s katerimi obeležujemo stoletnico prve svetovne vojne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vini da non perdere

Primo Terrano 2004
Vino unico con 10 anni di invecchiamento in barrique di rovere di slavonia e 3 anni in bottiglia

Primo Trubar 2005 Vitovska

Primo Malvasia 2005

Primo Vitovska 2003

Centenario della Grande Guerra

 

In occasione della Marcia Enogastronomica di San Michele del Carso ogni 9 aprile, il circolo culturale del nostro paese “Danica” ha realizzato un’etichetta personalizzata che raffigura un soldato italiano ed uno austro-ungarico che si tendono la mano.

Teranovo žganje

Oktobra 2015 nam je s pomočjo dobrih furlanskih prijateljev z Vrha sv. Mihaela uspelo ustekleničiti prvo žganje Castello di Rubbia: 95 litrov teranovega likerja v omejeni izdaji. Veliki umetnik Angelo Pagura je ustvaril veliki teranovo žganje. Teran je avtohtona sorta, ki uspeva samo na Krasu. To območje je znano po vsem svetu zaradi svojih naravnih posebnosti: rdeče zemlje in kraških jam.

Rdeča zemlja, apnenčaste skale z minerali in milijone let dolga zgodovina in geologija vdahnejo trti sorte teran kraško dušo.

Teran je znan po svoji temno modri barvi in izraziti aromi po gozdnih sadežih. V primerjavi z ostalim rdečim grozdjem je grozdje te sorte naravno nadpovprečno bogato z antociani, polifenoli in resveratrolom. Za nas je teran pravi AMBASADOR Krasa!!

Božične košare

 

V božičnem času z našo kreativnostjo dosegamo višek. Tedaj vam lahko postrežemo z bogato ponudbo lokalnih proizvodov z Vrha sv. Mihaela: z vini in likerji, pa tudi z domačim medom in marmeladami ter z naravnimi sirupi in salamami!

Buono Regalo

Venite a trovarci e chiedete il "Buono Regalo" che abbiamo riservato 
per tutti i vostri acquisti presso la nostra cantina!